Rihanna ei saa tarpeeksi seksiä: ”Paljon likaisia ajatuksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna joutui aiemmin tässä kuussa huumekohun keskiöön, kun hän julkaisi epäilyttäviä bilekuvia verkossa. 24-vuotias poptähti on valitellut useita kertoja julkisesti seksin puutettaan. Nyt Rihanna on jälleen nostanut asian esiin.

Pari päivää sitten Rihanna julkaisi kaksimielisen valokuvan, jossa hän on mahdollisesti alastomana, pelkkä lei kaulassaan. Kuvatekstissä Rihanna totesi ”Just got laid”, mikä voi viitata joko seksiin tai kaulassa olevaan leihin.

Nyt Rihanna on kuitenkin jälleen vahvistanut, että hän ei saa tarpeeksi seksiä. The Sun -lehden haastattelussa hän kertoo kappaleidensa sanoitusten olevan niin likaisia juuri tästä syystä.

– Tuorein levyni Talk That Talk kertoi todella minusta itsestäni juuri sillä hetkellä, kuten kaikki muutkin levyni. Minulla oli silloin paljon likaisia ajatuksia, koska minulla ei ollut mitään toimintaa makuuhuoneessa. Sen huomaa musiikistani, Rihanna kertoi lehdelle.

Kuva: Instagram

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.