Lady Bikini paljasti: ”Yleensä siivoan alastomana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina moni suomalainen on kuullut uudesta kotimaisesta palvelusta, jossa nuori nainen saapuu maksua vastaan siivoamaan kodin tai toimiston vähissä vaatteissa tai jopa alastomana. Stara tapasi yrittäjän Tampereella.

Siivouspalvelu Lady Bikini tarjoaa siivouksen ohella myös silmänruokaa. Hintataso onkin siten luonnollisesti hieman tavallista siivouspalvelua korkeampi.

– Veloitan vaatetuksen määrästä riippuen. Bikinit alkaen 95 euroa tunti ja sitten alaston vaihtoehto on 185 euroa tunti. Useimmiten olen siivonnut alastomana. Se on siis ollut kaikkein suosituin vaihtoehto. Asiakkaat ovat lyhyesti sanottuna miehiä. Parikymppisestä viisikymppiseen, polttariseurueita, yksityisiä ja yrityksiä, Lady Bikini kertoi.

Hyvin käyntiin lähtenyt bisnes kasvaa parhaillaan nopeasti, ja uusia nakusiivoojia haetaan palvelukseen ympäri maata.

– Tavoitteena olisi laajentaa ja kehittää toimintaa kaikin tavoin. Lisää saisi tulla siivoojia tähän mukaan. Sekä mies- että naissiivoojia. Etenkin kysyntää on naissiivoojille. Ihan ympäri Suomea on kysyntää tälle palvelulle.