Courtney Love kuvattiin homssuisena New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Äskettäin Courtneylla kävi nolo moka paparazzien edessä, kun 47-vuotiaan tähden paljas rinta pullahti mekosta kaikkien nähtäväksi. Nyt Love on kuvattu New Yorkin Lower East Sidella ilman meikkiä ja hieman totuttua homssuisempana. Tupakka maistui rocktähdelle.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Äskettäin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.