Gracie Carvalho on näyttävä mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit ovat tunnettuja kauneudestaan ja virheettömistä vartaloistaan. Merkin malleina tunnetaan muun muassa Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge ja Miranda Kerr. Brasilialainen Gracie Carvalho on suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi mallinimi.

22-vuotias Gracie Carvalho muistetaan vuoden 2010 Pirelli-tyttökalenterista, jossa hän poseerasi alastomana Rosie Huntington-Whiteleyn ja Lily Colen ohella. Calvarho on nyt bongattu upeissa bikinikuvissa St. Bartsin saaren rannalla. Kaunotar esitteli täydellisyyttä hipovaa vartaloaan herkullisen keltaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Carvalhon malliura alkoi, kun kaunotar allekirjoitti ensimmäisen malllisopimuksensa vuonna 2007. Hänen kuvansa ovat koristaneet muun muassa Brasilian Ellen ja Voguen sivuja. Ennen Victoria’s Secret -vaatemerkille siirtymistään Carvalho toimi muun muassa Tommy Hilfigerin vaatemerkin kasvona.