Tulli löysi kuvottavan yllätyksen: ”Uskotaan parantavan seksuaalista suoritusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla jää jatkuvasti kiinni ihmisiä salakuljetuksesta. Joskus salakuljetettavat asiat tai kuljetustavat ällöttävät härskiydellään. Nyt eräs verkkovideo paljastaa Kiinassa luodun uuden salakuljetuskohteen, joka saattaa herättää katsojassa kuvotusta.

Video nimittäin kuvaa ihmislihan salakuljettamista kapseleissa. Kapseleihin laitetaan kuolleiden vauvojen jauhettua lihaa. Niitä ostavat miehet, jotka uskovat kapseleiden auttavan sairauksiin ja seksuaalisen suorituksen parantamiseen.

Tutkijoiden mukaan kapseleissa on kuitenkin vaarallisia bakteereja ja sairauksia aiheuttavia ainesosia. Ällöttävä käytäntö tuli julkisuuteen äskettäin, kun Etelä-Korea kertoi paljastaneensa 35 salakuljetusyritystä vuoden sisällä, joissa pyrittiin kuljettamaan maahan yli 17.000 ihmislihakapselia.