Toimintaelokuvien tähti katosi mystisesti – vaimo pelkää pahinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Terminator-elokuvia pidetään eräinä legendaarisimmista toimintaelokuvista. Niistä muistetaan erityisesti elokuvien tähti Arnold Schwarzenegger. Nyt Terminator 3 -elokuvassa näytellyt Nick Stahl on nyt herättänyt huolta faneissaan ja läheisissään, sillä mies raportoitiin äskettäin kadonneeksi.

Näyttelijän vaimo ilmoitti tähden kadonneeksi tämän viikon maanantaina ja kertoi nähneensä miehensä viimeksi toukokuun yhdeksäntenä päivänä. Vaimo pelkää pahinta, sillä Stahlin tiedetään kärsivän huumeongelmasta. Mies myös vieraili addiktionsa vuoksi usein Los Angelesin slummialueilla.

Stahl aloitti uransa lapsinäyttelijänä The Man Without a Face -elokuvassa vuonna 1993. Hänet nähtiin myöhemmin aikuisena elokuvissa Bully, Sin City, In the Bedroom ja Mirrors 2. Terminator 3 -elokuvassa mies näytteli John Connorin roolin, joka alunperin kuului Edward Furlongille.