Tom Cruise avautui Playboy-lehdelle: ”Olisin mieluummin kotona”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise nousi vuonna 2006 uutisotsikoihin julkisen sekoilunsa merkeissä. Tähti nimittäin käyttäytyi hyvin innokkaasti Oprah-keskusteluohjelmassa, jossa hän muun muuassa hyppi tuolillaan ja vannoi rakkauttaan Katie Holmesiin.

Nyt 49-vuotias Tom Cruise on avautunut Playboy-lehdelle rakkauselämästään. Toimintasankari kehui haastattelussa vaimoaan maasta taivaisiin ja kertoi Katie Holmesin olevan muun muuassa ”poikkeuksellisen upea ihminen”. Näyttelijän mukaan hän on ollut rakastunut vaimoonsa siitä hetkestä lähtien, kun hän tapasi Holmesin.

– Katie luo kauniita asioita elämäänsä. Hän on lämmin ihminen ja uskomaton äiti. Viettäisin aikani mieluiten perheeni kanssa kotona, Tom Cruise kertoi lehdelle.

Näyttelijä vuokrasi taannoin koko talven ajaksi luistelukentän kuusivuotiaalle Suri-tyttärelleen. Tähdellä on myös adoptiolapset Isabella ja Connor avioliitostaan Nicole Kidmanin kanssa.

Tom Cruise on tullut tutuksi kaikille juuri mieltymyksestään toimintaelokuvien tekemiseen. Hän nimittäin suorittaa aina stunttinsa itse, mikäli hän saa siihen luvan. Tom Cruise nähtiin taannoin rajusti flopanneessa Knight and Day -elokuvassa yhdessä Cameron Diazin kanssa. Seuraavaksi tähti nähdään Rock of Ages -elokuvassa Stacee Jaxxin roolissa.