Alaston mies lähti iltakävelylle – autoilija ikuisti valokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin amerikkalaisesta miehestä, joka oli päättänyt lähteä aurinkoisena päivänä pyöräilemään täysin alastomana. Leppoisa ajelu keskeytyi kuitenkin ikävästi, kun poliisit huomasivat miehen ja ottivat hänet kiinni.

Kuva: Tim Stevens

Nyt Britanniassa on nähty hieman vastaava tilanne. The Sun -lehden mukaan eräs mies oli nimittäin lähtenyt nauttimaan keväisestä päivästä iltakävelyn merkeissä. Poikkeuksellista tapauksessa oli se, että mies oli täysin alaston ja kävelyreitti kulki asuinalueiden läpi.

Autolla liikkeellä ollut Tim Stevens huomasi miehen ja tallensi näyn valokuvaan Enfieldissä, Pohjois-Lontoossa. Stevens kertoi Mirror-lehdelle, että alaston kävelijä näytti täysin tyytyväiseltä ja tyytyi naureskelemaan ohikulkijoille. Mies sai tällä kertaa jatkaa matkaansa ilman poliisien toimenpiteitä.