Mitä ihmettä Mallorcalla tapahtuu? Jo kolme brittinuorta pudonnut kuolemaan

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Miljoonat ihmiset suuntaavat vuosittain lomailemaan Espanjan auringon alle, ja suuressa ihmisjoukossa sattuu usein myös kommelluksia ja tragedioita. Mallorcalla on kuitenkin tapahtunut keskimääräistä enemmän nuorten turistien outoja kuolemantapauksia.

Parhaillaan brittilehdissä ihmetellään mistä on kyse, kun nyt jo kolmas brittinuori on pudonnut hotellin parvekkeelta kuolemaan. Tuorein tapaus sattui Magalufissa, jossa 23-vuotias tyttö putosi juovuksissa hotellin kolmannesta kerroksesta pää edellä ja menehtyi välittömästi saamiinsa vammoihin. Kyseessä oli kuukauden sisällä jo kolmas samanlainen putoamiskuolema.

Tämän hetken tietojen mukaan neitokainen oli ilmeisesti menettänyt tasapainonsa parvekkeen kaiteella. Toinen edellisistä tapauksista sattui, kun nuori mies oli kurkottanut kaiteelta. Lehdistössä mietitään nyt kuumeisesti miten kasvavan trendin saisi katkaistua ennen kuin lisää turistien henkiä menetetään. Etelän lomakohteisiin juhlimaan suuntaavia nuoria onkin kehotettu erityiseen varovaisuuteen.