Craig David on nyt naisten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiartisti Craig David on myynyt maailmanlaajuisesti yli 13 miljoonaa albumia. Poppari on levyttänyt viisi studioalbumia ja voittanut useita musiikkialan palkintoja. Pitkään hiljaiseloa viettänyt Craig työstää yhä uutta musiikkia useiden huipputuottajien kanssa.

30-vuotias poppari näyttää tuoreimpien kuvien perusteella kuluttaneen rutkasti aikaa kuntosalilla, sillä hänen vartalonsa on huippukunnossa. Komistuksen vartalossa ei nimittäin näytä olevan lainkaan rasvaa, sillä poppari on treenannut kroppansa täyteen terästä henkilökohtaisen kunto-ohjaajan avulla. Eilen hänet kuvattiin treenaamassa Miami Beachilla luonnollisesti ilman paitaa.

Craig Davidin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa 7 Days, Fill Me In, Insomnia ja Walking Away. Poppari esiintyi viime vuonna Michael Jacksonin muistokonsertissa Cardiffissa. Sunday Times -lehden mukaan vuonna 2010 popparilla oli noin 10 miljoonan euron omaisuus. Tähti paljasti äskettäin Twitter-blogissaan, että hänen kuudes albuminsa tullaan julkaisemaan tänä vuonna.