Sean Kingston oikeuteen – sikaili vuokra-asuntonsa pilalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jamaikalaissyntyinen, mutta Yhdysvaltojen Miamissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui taannoin vakavaan onnettomuuteen Miamissa törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Tähti taisteli hengestään teho-osastolla kolmen viikon ajan.

Nyt 22-vuotiaan poptähden entinen vuokra-antaja on haastanut Sean Kingstonin oikeuteen. Vuokraisännän mukaan Hollywoodin muuttanut laulaja nimittäin jätti Floridan Miamissa sijaitsevan rantalukaalinsa törkyiseen kuntoon. Vuokraisäntä vaatiikin nyt poptähdeltä korvauksia 73.000 dollaria, eli noin 60.000 euroa.

TMZ-sivuston mukaan Sean Kingston ei ollut muun muuassa korjannut kotinsä rikkinäisiä lamppuja. Lisäksi hänen vuokrakotinsa seinissä oli reikiä. Laulaja asui kodissaan äitinsä kanssa, mutta hän muutti äskettäin julkkiskatraan sekaan Hollywoodin vesimaisemista aiheutuneiden painajaisten takia.

Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Poptähti työstää parhaillaan kolmatta albumiaan Back 2 Life. Kingston löysi taannoin Iyaz-nimisen r&b-laulajan MySpace-palvelusta ja kiinnitti tämän oman levy-yhtiönsä listoille.