The Catalina -sarjan kaunottaret vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Nyt joukkoon tulee myös uutuussarja The Catalina.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tänään keskiviikkona.

Sarjan tähdet ovat jo ehtineet aiheuttaa kovastikin otsioita, sillä paparazzit ovat seuranneet heitä päivittäin. Tällä kertaa sarjan kaunottarista Karina Derizans, Vicky Serra ja Nancy Sayegh ovat suunnanneet Miami Beachille nauttimaan auringosta pienenpienissä bikineissä. Neitokaiset ottivat lekottelun markkinoinnin kannalta ja tarjoilivat kuvaajille runsaasti silmänruokaa.