Vankeustuomio uhkaa Justin Bieberiä!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber ajautui aiemmin tässä kuussa tappeluun erään häntä häirinneen paparazzin kanssa. Tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa elokuvaillasta nauttineen poplaulajan väitetään pahoinpidelleen tunkeilevasti käyttäytynyttä paparazzia yläruumiin alueelle.

Nyt 18-vuotiaan teinitähden uutisoitiin joutuvan poliisien puheille lievästä pahoinpitelystä epäiltynä. Poliisien mukaan Justin Bieber joutuu kuulusteluihin, kun hän palaa takaisin Yhdysvaltoihin uuden albuminsa markkinointikiertueelta Norjasta. Jos hänet todetaan syylliseksi pahoinpitelyyn, teinitähti voidaan tuomita puoleksi vuodeksi vankeuteen.

Kalifornian Calabasasissa tapahtuneen käsirysyn kerrotaan saaneen alkunsa, kun kuvaaja ei päästänyt teinipariskuntaa autoonsa. Paparazzi oli pysäköinyt autonsa niin, ettei Bieber pystynyt poistumaan menopelillään ostoskeskuksen alueelta. Lisäksi paparazzin uskotaan haukkuneen Bieberiä. Lähteen mukaan paparazzi yritti ärsyttää laulajatähteä, jotta tämä menettäisi malttinsa.

– Paparazzi ylitti selvästi rajan. Mies ei päästänyt Justinia autoonsa ja haukkui häntä vain saadakseen Bieberin raivostumaan, lähde kertoi TMZ-sivuston mukaan.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi.