15 kiloinen jättiläiskissa otettiin pakkohoitoon – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin erään mummon piloille syöttämästä ja sairaalloisen kaksivuotiaasta lihavasta Meow-kissasta, joka jouduttiin huikean ylipainon takia ottamaan eläinsuojaan. Julkkikseksi nopeasti noussut jättiläiskissa menehtyi pari viikkoa myöhemmin.

Nyt Meow on saanut seuraajan, kun Yhdysvalloissa on otettu eläinsuojan hoitoon 15 kiloiseksi lihonut kissa nimeltä SpongeBob. Jättiläiskissa on laihtunut hoitoon päästyään selvästi ja painaa nykyisin enää 13,6 kiloa. Parhaillaan sille etsitään rakastavaa kotia, jonne kissa voisi muuttaa laihduttuaan vielä jonkin verran.

Edesmenneestä Meow-kissasta tuli julkkis, kun eläinsuojan henkilökunta julkaisi siitä valokuvan Facebookissa. Pian kissalle sateli kutsuja muun muassa televisio-ohjelmiin. Lemmikki passitettiin laihdutuskuurille, mutta se ei ehtinyt lemmikkiä auttaa.