Suomen aluevesiltä löydetty ”UFO” ihmetyttää myös Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä on tehty viime aikoina normaalia enemmän ympäri maailmaa. Monet pitävät lisääntyneitä havaintoja varmana merkkinä siitä, että ihmiskunta seurataan maan ulkopuolelta. Toiset taas pitävät havaintoja hölynpölynä.

Kerroimme viime kesänä kuinka Suomi nousi yllättäen kansainvälisen huomion kohteeksi UFO-keskustelussa. Amerikkalainen julkaisu Space.com uutisoi, että Suomen ja Ruotsin väliseltä merialueelta on löydetty meren pohjasta mielenkiintoinen tunnistamaton esine. 87 metrin syvyydessä olevaa 60 metrisen kiekkomaisen esineen epäillään olevan UFO. Nyt Skeptical Inquirer -lehti on kirjoittanut tapauksesta ja lehden päätoimittaja kertoo epäilevänsä löydöstä.

– Luulen, että he eivät löydä sieltä mitään. He voivat löytää vain tasaisen kiven. Kaikuluotain ei ole kamera ja se antaa joskus vääriä kaikuja. Ei siis ole täysin selvää mitä sieltä on tallennettu, päätoimittaja Benjamin Radford kirjoitti.

Havainnon teki ruotsalainen aarteenetsijä Peter Lindberg, joka on aiemmin kunnostautunut muiden muassa uponneiden laivojen paikallistamisessa. Ryhmä oli etsimässä uponnutta alusta Suomen ja Ruotsin väliseltä merialueelta, josta oli määrä löytyä ikivanhaa samppanjaa, mutta aluksen sijaan löytyikin valtava kiekkomainen esine. Löytöpaikkaa ei ole tarkemmin paljastettu.