Charlie Sheen hehkuttaa suomalaista kiekkotähteä: ”Hän ansaitsee sen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen oli äskettäin uransa todellisessa aallonpohjassa, kun huumesekoilut veivät häneltä maailman parhaiten palkatun televisiopestin Miehen puolikkaat -ohjelmassa. Sheen tienasi kaksi miljoonaa dollaria jaksolta, ja hänen tilalleen tuli lopulta Ashton Kutcher.

Nyt Charlie Sheen on paljastunut suomalaisen jääkiekkoilijan faniksi, sillä hän hehkuttaa julkisesti kiekkotähti Pekka Rinnettä. Rinne on parhaillaan loppusuoralla äänestyksessä, jossa valitaan pelaaja NHL13-pelin kansikuvaan. Sheen on astunut tukemaan näkyvästi Rinnettä äänestyksessä ja hehkuttaa suomalaista myös Twitter-blogissaan.

– Hän ansaitsee sen! Se on varma! Voitko ystävällisesti auttaa Pekkaa olemaan ensimmäinen suomalainen EA Sportsin NHL-pelin kannessa? Charlie Sheen pyytää.

46-vuotias Charlie Sheen kiinnitettiin pian potkujensa jälkeen Anger Management -televisiosarjaan, joka perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja osoittautui hitiksi jo ensimmäisissä koekatselussa. Yli 80 prosenttia koekatselijoista piti Charlie Sheenin roolisuoritusta loistavana.

Televisiosarjassa tullaan näkemään myös muun muuassa näyttelijätär Selma Blair. Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi jo aiemmin olevansa äärimmäisen pettynyt hittisarjan nykytilaan. Hänon tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa.