Diandra Flores yllätti! Tällainen on ensimmäinen single – ja näyttävä kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols 2012 -kilpailun voittajaksi kruunattiin taannoin 17-vuotias Diandra Flores. Hyvinkääläinen laulaja oli koko kisan ajan ylivoimainen ennakkosuosikki ja hän saikin tuotannon ilmoituksen mukaan 62 prosenttia annetuista äänistä.

Vahvalla lauluäänellään ja iloisuudellaan suomalaiset valloittanut Diandra ei vielä voiton hetkellä tiennyt tuleeko laulukielenä olemaan suomi vai englanti. Monet ammattilaiset odottivat hänen aloittavan uransa rauhallisilla ja voimakkailla balladeilla, mutta niin ei lopulta käynytkään.

Nyt Diandran ensimmäinen single Outta My Head on nimittäin julkaistu ja se esitetään englanniksi. Kappale on balladien sijaan erittäin nopeatempoista dancemusiikkia. Samalla julkaistiin myös singlen kansikuva.

Kolmanneksi Idols-kilpailussa sijoittui tänä vuonna Torsten Borg, neljänneksi Heikki Tuomi ja viidenneksi Arttu Kettunen. Kilpailun finaalissa esiintyi kotimaiset veteraanit Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann sekä PMMP-yhtye. Lisäksi lavalla nähtiin Idolsin Top 15 -laulajien yhteisesitys.