F1-supertähti ja popkaunotar romanttisilla treffeillä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsinyt pariskunta lämmitteli sittemmin suhteen kuitenkin uudelleen. Viime viikkoina medioissa on vihjailtu uusista ongelmista, mutta tuoreet kuvat osoittavat jotain aivan muuta.

Nicole Scherzinger kuvattiin äskettäin Monacon F1-osakilpailun varikolla, jossa hän olikin ylivoimaisesti varikon näyttävin kaunotar. Nyt Nicole ja Lewis Hamilton on kuvattu yhdessä Portofinossa, Italiassa. Siellä he viettivät iltaa romanttisella illallisella paikallisessa ravintolassa.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi aiemmin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, ja julkkispari on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.