Vauhdikas kosinta tuli täysin puskista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kosinta on monille ihmisille, sekä miehille että naisille, yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä. Yleensä se pyritään suorittamaan odottamattomalla ja poikkeuksellisella tavalla. Viime kuukausina uutisotsikoihin on noussut lukuisia kosintavideoita, jotka ovat saaneet huimia katsojamääriä.

Nyt verkossa on julkaistu video hyvin näyttävästä kosinnasta. Nettivideolla nähdään, kuinka suurta pehmonallea kädessään pitelevä nainen joutuu miesten ahdistelun kohteeksi. Häiriköt joutuvat kuitenkin nopeasti kuuluisan supersankarin käsittelyyn.

Paikalle saapuu nimittäin Hämähäkkimiehen asuun pukeutunut henkilö, joka alkaa mukiloimaan naista ahdistelevia miehiä. Lavastetun katutappelun ympärille kertyneet ihmiset muun muuassa hurraavat supersankarille, joka onnistuukin selättämään häiriköt. Videon lopussa naisen Hämähäkkimiehen asuun pukeutunut poikaystävä riisuu naamarinsa ja pyytää rakastaan vaimokseen.