Miss USA Olivia Culpo on näyttävä kaunotar myös siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain valitaan Yhdysvaltojen kaunein missi, ja tittelin voitti tänä vuonna 20-vuotias Olivia Culpo. Kaunotar valittiin Miss USA -kilpailun voittajaksi 51 toistaan näyttävämmän kilpailijan joukosta. Musiikillisesta perheestä tuleva neito esitteli kilpailun aikana erityistaitojaan sellistinä.

Italialaissyntyinen Olivia Culpo on nyt kuvattu missivoittonsa jälkeen siviilissä, kun hän yritti saada itselleen taksia Rockefeller Centerin liepeillä New Yorkissa.

Itseään nörtiksi ja missiksi kutsuva kaunotar kirjoitti Twitter-blogiinsa olevansa hämmästynyt voitostaan. Culpo edustaa Yhdysvaltoja tulevissa Miss Universum -kilpailuissa joulukuussa. Amerikkalaista kaunotarta ei ole nimetty kilpailun voittajaksi sen jälkeen, kun Brook Lee voitti tittelin vuonna 1997.