Suomalaisfestarin tempaus: Tatuoinnilla elinikäinen VIP-kohtelu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa kesällä järjestettävä Summer Up -festivaali ja lahtelainen Other Side Tattoo ovat käynnistäneet tatuointikilpailun. Kilpailussa haetaan rohkeaa festarivierasta ottamaan tatuointi, joka toimii elinikäisenä VIP-passina Summer Up -festivaaleille.

Lopullinen tatuointi ja sen sijainti kehossa määritellään paikan päällä yhdessä tatuoijan ja tatuoitavan kanssa. Koko tulee olemaan vähintään kämmenen luokkaa ja Summer Upin logo keskeisessä roolissa.

Kilpailuun voi osallistua osoitteessa: www.summerup.fi/kilpailut. Osallistujan on oltava täysi-ikäinen. Kilpailu alkaa torstaina 7. kesäkuuta ja loppuu maanantaina 18. kesäkuuta. Parhaiden hakemusten kesken valitaan yksi voittaja. Tatuoiminen tullaan videoimaan.

Urbaanin musiikin festivaali Summer Up järjestetään 6. – 7. heinäkuuta Lahden Mukkulan rannassa. Esiintymässä ovat esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö, Paleface, Redrama, GG Caravan, Elokuu, Brädi, Cheek, Notkea Rotta, Ruudolf, Ruger Hauer, Solonen ja Kosola, Mikael Gabriel, Kuningasidea, Chebaleba, Fintelligens, Jukka Poika livebändeineen, Jare & VilleGalle, Petri Nygård, Veljenpojat ja Raappana.