Huippumalli Hanneli Mustaparta noteerattiin Yhdysvalloissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole viime vuosikymmeninä löytynyt mallikaunottaria, jotka olisivat nousseet todellisten huippumallien sarjaan maailmalla. Kirsi Pyrhönen, Pipsa Hurmerinta ja Suvi Koponen ovat päässeet lähimmäksi tällaista statusta, mutta esimerkiksi viihdelehtiin saakka panokset eivät riittäneet.

Tänään Yhdysvalloissa on noteerattu uusi suomalaisittain kovin tutulta kuulostava mallikaunotar Hanneli Mustaparta. Mallina ja valokuvaajana työskentelevä Mustaparta ei ole nimestään huolimatta suomalainen, vaan norjalainen. Hanneli kuvattiin toissailtana Chanelin bileissä New Yorkissa.

29-vuotias Hanneli Mustaparta on norjalainen mallikaunotar, joka toimii nykyisin myös bloggarina ja stylistinä. Hänen muotibloginsa Hanneli tekee yhteistyötä esimerkiksi Vogue-lehden kanssa. Malliksi Hanneli löydettiin 17-vuotiaana. Vuonna 2011 Zara-ketju otti myyntiin Mustaparran nimikkopaidat, joiden ensimmäistä versiota myytiin huimat 160.000 kappaletta, eli koko varasto.