Hilary Swankin paha akne paljastui paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa viime vuosina pitänyt ja kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank nousi äskettäin otsikoihin juhlimisensa takia. Tähti nimittäin osallistui Tsetsenian presidentin Ramzan Kadyrovin syntymäpäiväjuhliin, mikä aiheutti närää ihmisoikeusjärjestöissä.

Nyt Oscarilla palkittu supertähti on kuvattu ulkoiluttamassa koiraansa New Yorkissa. Samalla kuvat paljastivat, että hänellä on kasvoissa todella huono iho. Kuvat antavat lohtua monille taviksille, jotka ovat uskoneet supertähtien kärsivän samoista ongelmista kuin he itsekin.

Hilary Swank kertoi taannoin asuneensa vielä 15-vuotiaana äitinsä kanssa autossa, koska heillä ei ollut varaa asuntoon. Nykyisin näyttelijättären modernin Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on suunnitellut Mark Zeff. Arvokkailla huonekaluilla sisustetusta lukaalista näkyy hulppeat maisemat New Yorkin ylle. New Yorkia rakastava tähti kertoi aloittaneensa äskettäin taidekeräilyn.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Kaunotar on saanut oman tähden Hollywood Walk of Famelle. Conviction-elokuvan roolia varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.