Lily Collins kuvankauniina Chanelin julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia, sillä hänet nähtiin taannoin myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa ja sittemmin myös Siepattu -elokuvassa.

Kuvankaunis Lily saa koko ajan enemmän jalansijaa julkkismaailmassa, sillä hänet on viime aikoina nähty myös mallina. Mirror Mirror -elokuvaa tänä vuonna tähdittävä nuori kaunotar on nyt kuvattu saapumassa Chanelin juhliin New Yorkissa.

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.