Uma Thurman ei enää piilottele valtavaa vatsaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijätär Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. 40-vuotias Uma Thurman tunnetaan näyttelijänä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista.

Viime kuukausina Thurman on vältellyt tehokkaasti julkisuutta. Uma kertoi kuitenkin helmikuussa olevansa raskaana ja odottavansa ensimmäistä yhteistä lasta miehensä Arpad Bussonin kanssa. Aiemmin jo kertaalleen eronnut pariskunta näyttää saavan perheenlisäystä varsin pian, sillä nyt Uma Thurman on kuvattu muhkean vauvamasunsa kanssa New Yorkissa.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja että hänellä on myös kaksisuuntainen persoonallisuushäiriö. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyinen miesystävä Arpad Busson.