Tällaista ilmoitusta ei Jokakodissa nähdä – tältä näyttää 100 miljoonan euron lukaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset asuntoilmoitukset ovat nykyisin keskittyneet pääasiassa Jokakoti.fi -verkkopalveluun, kun kiinteistövälittäjät vetivät ilmoituksensa pois esimerkiksi Etuovi.com -palvelusta. Kalleimpien suomalaisten asuntojen hinnat nousevat jopa reilusti yli 10 miljoonaan euroon.

Se on kuitenkin kansainvälisittäin – ja amerikkalaisittain – pikkuraha, sillä nyt myyntiin on tullut yli 100 miljoonan euron arvoinen luksuslukaali nimeltä Casa Casuarina. Kyseessä on Miamissa sijaitseva Versacen asunto, jonka pyyntihinta on 125 miljoonaa dollaria.

South Beachilla sijaitseva kiinteistö kuului aiemmin muotiguru Gianni Versacelle. Nyt sitä myy telemiljonääri Peter Loftin. Miamin luksusalueella sijaitseva talo sisältää 1o makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Loftin osti kiinteistön vuonna 2000 ja teki siitä vuonna 2009 boutique-hotellin ja yksityisklubin.