Suomen Talent-voittajat rikoksen uhriksi – 2 000 euron palkkio luvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Talent-kilpailun voittajaksi kruunattiin viime vuonna VIP Bartenders -parivaljakko Miika Mehtiö ja Rauno Tiainen. Pojat ihastuttivat televisiokatsojat pullonheitoilla ja näyttävällä drinkkitaituroinnilla, mutta nyt talenttien tunnelmat ovat hieman maissa.

Eilen baaritaiturit kertoivat Facebook-sivuillaan joutuneensa automurron uhriksi. Miesten valkoiseen pakettiautoon oli nimittäin murtauduttu Melkonkatu 16A:n lastaussillalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 10. kesäkuuta noin kello 05.15 aikoaan. Murtovarkaat saivat arvokkaan saaliin.

– Sisältä vietiin huomattava määrä arvokasta sekä meille tärkeää omaisuutta, mm. 13″ MacBook Pro. Mikäli tiedät tekijästä jotain tai kuulet jonkun kaupittelevan mahdollisesti meille kuuluvaa tavaraa niin maksamme 1000 euron palkkion tekijän kiinnisaamiseen johtavasta vihjeestä.HUOM! Tekijän kotiosoitteesta maksamme 2000 euron palkkion, VIP Bartenders kertoi.