Kate Upton poseerasi Belizessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka huippumalli Kate Upton tanssahteli valokuvaaja Terry Richardsonin julkaisemalla nettivideolla erittäin pienissä bikineissä. YouTube poisti videon kokonaan sen sijaan, että se olisi asettanut sille esimerkiksi ikärajan.

Kate Upton on urallaan toiminut jo pidemmän aikaa Beach Bunny -uimapukumerkin mainoskasvona, ja nyt hänet nähdään esittelemässä uutta mallistoa tuoreella videolla. Video on kuvattu Belizessä, jossa Kate esitteli myös itse suunnittelemiaan bikineitä.

20-vuotias amerikkalainen Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.