Iskelmätähti esiintyy kuumailmapallosta käsin – haluatko mukaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla uuden Kaunista ja hyvää -albuminsa julkistanut Marko Maunuksela esiintyy heinäkuussa Jämijärven Jämi Fly In -tapahtumassa. Marko esiintyy kuumailmapallossa Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksessä Jämijärvellä lauantaina 7. heinäkuuta 2012.

Artisti haluaa juhlistaa tapahtumaa ja uutta levyään julistamalla kilpailun, jonka voittajat pääsevät lentämään Markon kanssa ainutlaatuiselle keikalle Jämin taivaalle. Mukana lennolla on myös Markon bändi Fantasia. Lennon aikana tarjotaan myös lasillinen kuohuvaa.

Marko on tapahtumassa koko päivän paikalla ja on luvannut lentää myös Sami Saikkonen kyydissä taitolentokoneella. Pallolennon jälkeen Marko Maunuksela & Fantasia-orkesteri esiintyvät iltakeikalla Lomahotelli Jämillä. Sattumalta Markon uudella albumilla on mukana kappale, joka kertoo Jämijärvestä.