Miley Cyrus kuvattiin märkänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva 19-vuotias Miley Cyrus yllätti aiemmin tässä kuussa faninsa, kun hän kihlautui poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo kolmen vuoden ajan.

Nyt Miley Cyrus on kuvattu viettämässä lomaansa Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa. Mukana oli tietenkin myös tuore kihlattu. Neitokainen nautiskeli olostaan ja uima-altaassa pulikoimisesta tietenkin bikineissä.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.