Justin Bieber paljasti vatsansa – tuhannet tytöt kirkuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa All Around the World -kiertueensa merkeissä. Poppari aiheutti taannoin kaaoksen Norjan pääkaupungissa Oslossa, kun kymmenien tyttöjen uutisoitiin loukkaantuneen ilmaiskonsertin tungoksessa.

Nyt 18-vuotias poppari on aiheuttanut tungosta vuorostaan New Yorkissa, jossa hän oli Today Show -ohjelman vieraana. Ohjelmaa kuvattiin ulkosalla, joten kuvauksia seuraamaan oli saapunut sankka joukko popparin faneja. He saivatkin nähdä kuinka Bieber paljasti vatsansa hieman ennen kuvausten alkamista.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.