Räppäreiden kahakassa loukkaantunut paljastui – NBA-koripallotähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu räppäri Chris Brown on joutunut viime vuosina julkisuuskohujen kohteeksi väkivaltaisen käytöksensä vuoksi. Kuumapäinen räppäri otti äskettäin yhteen taisteluparinsa Draken kanssa. Riita sai alkunsa poptähti Rihannasta, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä.

Tähtien ilta newyorkilaisella klubilla päättyi veriseen tappeluun, jossa loukkaantui myös useita aivullisia. Nyt on selvinnyt, että loukkaantuneiden joukossa on myös ranskalainen koripallotähti Tony Parker, joka pelaa nykyisin Yhdysvalloissa. Hän vahvisti tiedot Twitter-blogissaan, jossa kertoi saaneensa silmävamman rikotusta pullosta. Vamman uskotaan parantuvan, mutta Parker joutuu jättämään pelejä väliin.

Supertähtien riita alkoi yllättäen hyväntahdon eleestä. Brown lähetti Draken pöytään shampanjapullon, jonka mies kuitenkin palautti takaisin Chris Brownille ”Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Temperamentistaan tunnettu Brown ehti jo sittemmin julkaista Twitter-blogissaan tapahtuneeseen viitanneita aggressiivisia viestejä, ja kuvan vertavuotavasta leuastaan. Tähti kuitenkin poisti materiaalin nopeasti palvelusta.