Justin Bieberin fanilta jauhot suuhun Kurt Cobain -fanille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa sekä konsertoimassa että markkinoimassa tuotantoaan. Maailman ylivoimaisesti suosituin teinipoppari kerää ympärilleen massoittain fanaattisia teinityttöjä minne meneekin.

Fanit luonnollisesti puolustavat idoliaan aktiivisesti muiden kriittisiltä kommenteilta. Nyt erään Bieber-fanin kommentti on saanut kovasti huomiota hauskan sisältönsä takia. Tyttö toteaa nimittäin idolinsa olevan paljon suurempi tähti kuin Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobain. Rocktähti joka teki itsemurhan vuonna 1994, eli 12 vuotta ennen Twitterin perustamista.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti joutui aiemmin tässä kuussa uutisotsikoihin, kun hänen väitettiin pahoinpidelleen paparazzia yläruumiin alueelle. Bieber joutuu poliisien kuulusteluihin, kun hän palaa All Around the World -maailmankiertueeltaan.