Francesca Eastwood on jo bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on menestynyt erittäin hienosti myös sen jälkeen, kun hän jäi pois aktiiviuraltaan näyttelijänä. Aivan viime viikkoina hänen jälkikasvunsa on ryhtynyt ottamaan paikkaansa viihdelehtien otsikoissa.

Äskettäin Eastwoodin tytär Francesca Eastwood aiheutti kohun polttamalla 83.000 dollarin käsilaukun, ja nyt vuorossa on puolestaan 16-vuotias tytär Morgan Eastwood. Hänet kuvattiin rantalomalla yhdessä tyttöystäviensä kanssa Havaijilla.

16-vuotias Morgan Eastwood on itsekin jo julkkistähti, sillä hänet nähdään amerikkalaisissa televisioruuduissa Dina-äitinsä Mrs.Eastwood and Company -realityohjelman tähtenä. E!-kanavan ohjelman lisäksi Morgan on tähdittänyt minirooleissa Million Dollar Baby ja Changeling – Vaihdokas -elokuvia.