Petri Nygårdin ”keikkatauko” ei mennyt suunnitelmien mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin keikkailijoihin lukeutuva räppäri Petri Nygård nousi taannoin otsikoihin ilmoitettuaan pitävänsä kuukauden keikkatauon. Aivan normaalista lyhyestä tauosta kirjoitetut jutut lähinnä huvittivat artistia itseään. Lomasta ei kuitenkaan ollut kyse.

Petri Nygård kertoi nyt Staralle valmistelleensa viime viikkoina uusia kuvioita. Aivan suunnitelmien mukaan aika ei ole kuitenkaan mennyt, sillä säiden herra ei ollut tällä kertaa suosiollinen.

– Tarkoitus oli aloitella leffakuvauksia, mut ei me päästy vasta kuin lukemaan käsikirjoituksia ja suunnittelemaan. Tässä on nyt muutamaa musavideoita kuvattu kans. Suomen kesä on sellainen, että ainakaan ulkona ei voi koko ajan kuvata. Nyt meni melkein koko loma, eli videokuvaustauko, pilvien kyttäämiseen, Petri Nygård kertoi.

Kuluvan viikon loppupuolella tekemisen puutteesta ei tarvitse kärsiä, sillä siitä pitävät huolen kolme massiivista juhannuskeikkaa Sierravuoren, Kalajoen ja Himoksen juhannusjuhlilla.

– En osaa etukäteen sanoa hirveästi mitään. Nyt on taas melkein kuukausi levätty ja on taas raikkaasti poweria ja haluaa päästä hikoilemaan keikoille. Juhannuskeikat on niin upeita. Ulkona, aurinko ei laske koskaan ja jengi on hyvällä päällä, Nygård lisää.