Kate Uptonin toppi petti – rinnat paljastuivat huvipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka 20-vuotias Kate Upton nähdään GQ-lehden kansikuvassa, jossa hän imee jäätelöpuikkoa bikineissä. Nyt samainen lehti on paljastanut, että kuvauksissa Katelle tapahtui nolo vaatemoka. Hän oli nimittäin toppi yllään huvipuiston laitteessa, kun toppi putosi yllättäen ja paljasti hänen rintansa.

– Nauroin ja yritin peitellä itseäni, kun monet ihmiset katsoivat minua. Sitten Santa Monican huvipuisto heitti meidät pihalle. Se oli niin noloa, Kate Upton kertoi lehdessä.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet uimapukunumeronsa malliksi. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.