Valtakunnallinen peliale alkaa juhannuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry. jäsenyrityksineen järjestävät yhteistyössä pelikauppojen kanssa valtakunnallisen pelialan alennusmyyntikampanjan. Peliale alkaa juhannuksen jälkeen maanantaina 25. kesäkuuta ja kestää kolme viikkoa 15. heinäkuuta asti.

Pelialessa on tarjolla paljon tuotteita kaikille pelialustoille, jokaiseen makuun ja hintaryhmään. Myös pelien ikäluokittelu noudattaa hyvin markkinoiden yleistä jakaumaa. Halvimmat alepelit maksavat vain 2,95 euroa ja tällä kertaa mukana on myös muutama laitetarjous. Pelialessa on mukana runsaasti alan erikoisliikkeitä, automarketteja, tavarataloja ja nettikauppoja. Valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti.

– Pelialen ajankohdaksi on jälleen valittu hyväksi havaitut juhannuksen jälkeiset viikot. Tuolloin monilla kuluttajilla on sekä aikaa ostosten tekoon että myös pelien pelaamisen. Pelialessa on tarjolla pelejä laidasta laitaan ja suosikkipelejään saa nyt todella edullisesti,huomauttaa FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg kertoo.