Harvinaiset kuvat: Tältä näyttää Sinkkuelämää-lesbotähden vaimo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-televisiosarjan Mirandana tunnetuksi noussut Cynthia Nixon on elänyt jo pitkään avoimesti homoseksuaalisessa suhteessa. Näyttelijätär sai taannoin partnerinsa Christine Marinonin kanssa perheeseensä poikavauvan ja pian sen jälkeen pariskunta sinetöi parisuhteensa avioitumalla.

Lesbopari Cynthia Nixon ja Christine Marinoni ovat pitäneet yhtä vuodesta 2004 lähtien. Rakastavaiset tapasivat toisensa homoliittoja tukevassa mielenosoituksessa. Nyt heidät on ikuistettu harvinaisiin valokuviin yhdessä, kun he olivat kävelemässä New Yorkissa. Paparazzin mukaan Cynthia joutui kiivaaseen väittelyyn taksikuskin kanssa.

Heillä on suhteestaan yksivuotias Max-poika, jonka Christine Marinon synnytti viime vuonna. Lapsen isästä ei ole annettu virallista tietoa. Nixonilla on kaksi lasta aikaisemmasta suhteestaan valokuvaaja Danny Mozesin kanssa.

Taannoin Cynthia Nixon shokeerasi kertomalla homoseksuaalisuuden olevan itselleen valinta. Näyttelijätär kertoi The New York Times -lehdelle olleensa sekä hetero että homoseksuaali, mutta valinneensa lopulta homouden. Näyttelijättären lausunto teilattiin rajusti sosiaalisessa mediassa.