Maailman söpöin lentokone – lentoemännät samaa sarjaa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lentoyhtiö Finnair on jo vuosia sitten valjastanut kotimaisen vientituotteen, Muumit, lentokoneisiinsa. Sittemmin myös Angry Birds -hahmot on nähty ilmojen teillä. Nyt Taiwanissa on kuitenkin lanseerattu mahdollisesti maailman söpöin lentokone.

Aiemminkin Hello Kitty -teemaa käyttänyt taiwanilainen lentoyhtiö EVA Air on nyt esitellyt uuden Hello Kitty -teemakoneensa, jonka teemoitus menee Finnairia pidemmälle. Airbus 330-200 -matkustajakoneen maaalauksen lisäksi sen mukana matkaavat lentoemännät sekä myös lennolla jaettavat muut tuotteet on teemoitettu Hello Kittyn mukaan.

Näiden hahmojen faneja löytyy miljoonia ympäri maailmaa, joten koneeseen pääsy olisi monille matkailijoille varmasti unelmien täyttymys. Hello Kitty lentelee pääasiassa Taipeista Hong Kongiin, Macaoon ja Kiinaan.