Lea Michelen rinnat puhuttavat: ”Ne ovat täyttä minua!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulaja päätyi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hänen huhuttiin seurustelevan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. He näyttelevät myös Glee-sarjassa rakastavaisia.

Nyt 25-vuotias Lea Michele päätyi keskustelemaan rintavarustuksestaan televisio-ohjelmassa. Näyttelijätär on esiintynyt viime aikoina punaisilla matoilla rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintamusta. Haastattelija Bethenny Frankel siirsikin keskustelun tähden rintoihina. Michelen mukaan hänen rintansa ovat täyttä luomua.

– Ne ovat täyttä minua! Kun olin Broadway-musikaaleissa, niin esiinnyin joka ilta yläosattomissa, Lea Michele kertoi Bethenny Frankelin keskusteluohjelmassa.

Lea Michele ihastutti äskettäin etenkin miespuolisia fanejaan, kun hän esiintyi David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Hän oli pukeutunut vaaleaan mekkoon, jonka kaula-aukko korosti tähden muhkeita muotoja. Michele on kertonut olevansa sinut vartalonsa kanssa.

Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, eikä hän ole vahvistanut julkisuudessa vellovia seurusteluhuhuja. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.