Nainen ajoi golfkentälle GPS-navigaattorilla… ja näin siinä siinä kävi! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan tasaisin väliajoin valokuvia autoille tapahtuneista mystisistä onnettomuuksista, joissa on hämmentävän usein ollut kuljettajana nainen. Tasa-arvon mukaan naiset ovat toki yhtä hyviä kuljettajia kuin miehet, joten ilmeisesti naisten törttöilyt vain tallentuvat useimmin kuviin.

Nyt vuorossa on tapaus, jossa 46-vuotias nainen ajoi henkilöautollaan golfkentälle. Kirjaimellisesti.

Hän ei nimittäin pysähtynyt Bostonissa sijaitsevan golfkeskuksen parkkipaikalle, vaan ajaa karautti suoraan greeneille. Kuin monet lyönnit, myös neitokaisen auto jumiutui hiekkabunkkeriin. Nainen syytti tapauksesta autonsa viallista GPS-navigaattoria. Nainen kuitenkin tuoksui selvästi alkoholille ja myönsi lopulta juoneensa puoli litraa vodkaa.