Nämä tuhmat tekstarit saavat Hänet kuumenemaan

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Uusimman tutkimuksen mukaan yksi viidestä älypuhelimen omistajasta lähettelee kännykällään seksikkäitä tekstiviestejä. Tuhma viestiparaati voikin saada erossa olevan pariskunnan kaipaamaan toisiaan entistä kovemmin.

Nyt Cosmopolitan-lehti on koonnnut yhteen kuumimmat tekstiviestit, joilla voi virittää kipinöitä väljähtyneeseen suhteeseen. Komistus saattaa pyöriä neitokaisen mielessä päivän mittaan. Miehelle voikin ilmaista asian ja kertoa samalla, että ajatukset ovat olleet tuhmia. Kaunotar voi esimerkiksi ehdottaa miehelle pilke silmäkulmassa, että pariskunta paljastaisi sulonsa toisilleen seuraavassa lemmenhetkessään.

Kiihdyttävät tekstiviestit kesken työpäivän virittävät kumppanin helposti iltaa varten. Neitokainen voi esimerkiksi ehdottaa kuumaa tapaamista illalle, jossa vaatetus on komistukselle valinnainen. Kaunotar voi myös tiedustella kesken työpäivän rakastajansa käyttämää solmiota, ja ehdottaa sen käyttämistä myöhemmin luovissa lemmenleikeissä.

Tekstaripäivitys omasta pukeutumistilanteesta voi toimia kiihdyttimenä, sillä kukapa mies ei haluaisi naisensa ilmoittavan kävelevänsä kaupungilla ilman alusvaatteita. Kommandona kulkeva neitokainen voi myös vihjailla viesteissään piilottaneensa jotain kaula-aukkoonsa. Komistus tuleekin ehkä uteliaaksi, ja haluaa myöhemmin tarkistaa mitä rintojen välistä pilkistää.

Kaksilahkeinen saattaa suunnata aika ajoin kuntosalille. Tuolloin omalle kullalle voi laittaa tekstarin, jossa pyytää vihjailevasti häntä säästämään energiaa myöhemmäksikin. Jos miehen teräksinen peppu kääntää pään aamumurojen äärestä, sen voi kertoa hänelle sähköisin tekstiviestein.

Silloin tällöin kauniimman sukupuolen edustajat intoutuvat ostelemaan itselleen väriseviä leluja, jotka loksauttavat miehen leuan auki makuuhuoneen puolella. Mikäpä muu saisikaan oman poikaystävän mielenkiinnon heräämään kuin uusi lelu. Kun uuden ostoksen ilmaisee miehelle tekstiviestein, villi yö lemmenluolassa on taattu.