Joanna Krupa ulkoilutti karvaista ystäväänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Nyt Joanna on päätynyt pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän oli lentämässä koiransa kanssa Los Angelesista Miamiin. Ennen pitkää lentoa Joanna päätti pissattaa lemmikkiään lentokentän edustalla, jossa huomiota herättänyt kaunotar päätyi myös paparazzikuviin.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kutenLas Vegas, CSI ja Scary Movie 4.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.