Nicole Trunfio ihastutti leffabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla. Näyttelemistä opiskeleva kaunotar on nyt bongattu komean miesnäyttelijän seurassa.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Nyt neitokainen on kuvattu New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa Take This Waltz -elokuvan ensi-iltajuhliin. Kaunotar näytti asussaan kovasti kollegaltaan Megan Foxilta, joka on parhaillaan raskaana. Nicole voikin ottaa pian Meganin paikan tähtitaivaalla.

25-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.