Glamourelämää Essexissä -hottikset järjestivät silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa The Only Way Is Essex -televisiosarja on saanut suuren suosion, ja sitä on saatu seurata viime aikoina myös Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimisenä. Sarjan tähtinä nähdään myös siskokset Sam ja Billie Faiers.

Eilen Bilie Faiers nähtiin lekottelemassa uima-altaala Las Vegasissa, mutta nyt hänen kanssaan auringosta on nauttinut suurempikin joukko saman sarjan bikinikaunottaria. Silmänruoasta ei ollut puutetta, kun tämä näyttävä joukko suuntasi yhdessä altaalla.

Billien sisko Sam Feiers kärsii satunnaisten vaatemokien lisäksi ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.