David Beckham täytti naiskatsojien hartaat toiveet – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa.

Nyt 37-vuotias David Beckham on paljastanut ylävartalonsa lämmitellessään ennen peliä Los Angeles Galaxyn ja Vancouver Whitecapsin välisessä ottelussa. Beckhamin joukkue voitti ottelun, mutta naiskatsojat taisivat kiinnittää huomionsa tuloksen sijaan lähinnä urheilutähden treenattuun vartaloon.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.