Kuntosalit antoivat porttikiellon laihoille – uudesta trendistä hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kuntosaleilla nähdään hämmentävän paljon laihoja ja lihaksikkaita ihmisiä, kun kansanterveyden kannalta niissä pitäisi nähdä ennemminkin lähinnä ylipainoisia ja huonokuntoisia kansalaisia. Nyt tämän ilmiön ovat huomanneet kanadalaiset kuntosalit.

Monet kanadalaiset kuntosalit haluavat nyt profiloitua plus-kokoisten ihmisten kuntosaleiksi, joten ne ovat tehneet jäsenvalinnassaan yllättävän rankan kriteerin. Ne eivät nimittäin enää päästä ”liian laihoja” ihmisiä asiakkaakseen. Päätöksen taustalla on se, että ylipainoiset ihmiset eivät viihdy samoilla kuntosaleilla laihojen ja hyväkuntoisten kanssa, TheProvince.com uutisoi.

Yksi tämän kriteerin lanseeranneista on Vancouverissa toimiva Body Exchange -kuntosali. Erikoinen kriteeri on aiheuttanut heti tuoreeltaan runsaasti keskustelua ja saanut aikaan myös kritiikkiä. Kritiikkiä on kuitenkin vaimentanut se, että pulleiden kuntosali on saanut valtaisan suosion. Nyt Kanadassa kuitenkin pohditaan koska asiakas on laihtunut tarpeeksi saadakseen potkut ylipainoisten kuntosalilta.