Maailman suurimmat rintaliivit nostettiin taivaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla pyritään usein rikkomaan mitä kummallisempia aikaisempia ennätyksiä, kun pääsy Guinnessin ennätystenkirjaan on lukemattomien ihmisten haaveena. Nyt Saksassa on esitelty Euroopan suurimmat rintaliivit.

Rintaliivit esiteltiin Berliinissä järjestetyssä tilaisuudessa, jossa tuote nostettiin ilmaan kiinnitettynä kahteen valtavaan ilmapalloon. Esittelemässä olivat muodokkaat mallikaunottaret Mona ja Jordan Carver.

Muodokas mallikaunotar Jordan Carver on noussut nopeasti yhdeksi internetin suosituimmista glamour-malleista. Tähdeksi hänet on nostanut 75G-kokoinen rintavarustus, jossa ei ole lainkaan lisäaineita.

Jordan Carver ei ole vielä julkaissut itsestään alastonkuvia, mutta hän julkaisee itsestään usein kuviaan ja pyörittää maksullisia kotisivujaan. Itseään pin-up-glamour -malliksi kutsuva Jordan oli taannoin keskellä kiivaita keskusteluita rintojen aitoudesta. Häntä on syytetty myös anorektikoksi.