Whitney Port bikineissä – ystävä kiinnostui rinnoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port nähtiin aiemmin The Hills -realitysarjassa myös Suomen televisioruuduissa. Viime kuukausina The City -realitysarjaa tähdittänyt kaunotar on viettänyt hiljaiseloa otsikoista.

Aiemmin tällä viikolla Whitney Port bongattiin pitkästä aikaa paparazzikuviin hänen lomaillessaan ystäviensä kanssa Miami Beachilla. Nyt vauhdikas loma on saanut jatkoa, kun neitokaiset kuvattiin The Rooftop -klubin uima-altaalla. He onnistuivat nauttimaan lomasta siitä huolimatta, että taivaalta satoi vettä.

Whitney Port on toiminut mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on poseerannut muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Whitney Port on työskennellyt myös muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Vuonna 2009 hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.