Bilekuvan yksityiskohta yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin julkkisjuhlissakin esiintyvästä photobomb-ilmiöstä, jossa joku henkilö pilaa valokuvan veikeällä poseerauksellaan esimerkiksi kuvattavien ihmisten takana. Nyt hulvaton valokuvausilmiö näyttää levinneen myös tanssiaisotosten joukkoon.

Verkossa on nimittäin julkaistu hulvaton kuva, jossa nähdään tanssiaisiin pukeutuneita nuoria. Hymyilevien nuorten yhteiskuvaan on kuitenkin eksynyt on yllättävän härski yksityiskohta. Erään naisen rintavarustuksen kohdalle on piirtynyt käden muotoinen varjo, joka luo photobomb-ilmiön otokseen.

Varjo antaa mielikuvan rintaa kourivasta kädestä. Kuvan nuoret eivät varmastikaan tulleet kuvaa otettaessa huomanneeksi, millaisessa valokuvassa olivat. Otos voi kuitenkin herättää hilpeyttää kuvan katselijoissa.